ENTORN

Sputnik Recording Studio està situat just al centre del Vendrell, capital del Baix Penedès, a 30 minuts de Tarragona y 60 de Barcelona.
Gràcies a la seva ubicació en el centre del poble, tens infinitat de comerços, restauració i oci al voltant de l’estudi i, a 5 minuts en cotxe, les meravelloses platges de Coma-ruga, Sant Salvador i El Francàs.

entorn_1
Amb varietat d’activitats per fer tant a l’estiu com a l’hivern, l’entorn de Sputnik deixa un gran ventall de possibilitats al teu abast per al temps lliure que tinguis durant la gravació.

entorn_21entorn_22entorn_23
Al Vendrell i comarca, comptem tant amb grans hotels, com amb ofertes més econòmiques, tot sense llargs desplaçaments. Gaudeix, durant la teva gravació, de la cultura i gastronomia d’El Vendrell, i no te’n vagis sense tastar el xató, viure una diada de castells o veure un concert de música clàssica o jazz a l’Auditori Pau Casals.

entorn3

Amb una proposta d’oci que va des de kartings, fins a parcs lúdics, passant per boleres, Paintball o Nordik Walking, podràs fer de la teva gravació, alhora, unes autèntiques vacances.

Mapa:  Mapa de El Vendrell

Enllaços d’interés:
www.elvendrell.net , www.elvendrellturistic.com


Allotjaments propers:
Hotel Meridien Ra , Alberg Santa Ma

www.sputnikrecordingstudio.com

Powered by themekiller.com